Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Podplácala sexom: Perverzná učiteľka (53) núkala policajtovi "fajku"!

Mary Maloneyovej nepomohlo ani podplácanie sexom
Mary Maloneyovej nepomohlo ani podplácanie sexom (Zdroj: bustedinacadiana.com)

PALM BEACH COUNTY - Učiteľka matematiky z Floridy je obvinená zo spôsobenia dopravnej nehody po tom, ako so svojím autom vrazila do zaparkovaného pick-upu. Zo zadržania sa chcela vykúpiť zaujímavým spôsobom. Prítomnému strážníkovi ponúkla, že mu poskytne orálny sex.

Mary Maloneyovú zatkli predminulú nedeľu, pretože okolo pol deviatej večer na svojom vane narazila do ďalšieho vozidla a potom sa vyparila preč. Mala však smolu, pretože očitý svedok incidentu ju prenasledoval a zavolal na ňu políciu.

Dôstojník pri prehliadke auta dotyčnej, z ktorej bolo cítiť alkohol, našiel na prednom sedadle prázdnu fľašu od vína. Päťdesiattriročná žena sa ho vzápätí spýtala: "Koľko Vám musím zaplatiť, aby ste ma nechali ísť? Som učiteľka, nemôžem si dovoliť taký škandál."

To ale zďaleka nebolo všetko. Maloneyová potom mužovi zákona navrhla, že ho orálne uspokojí, a že mu dovolí, aby sa pomaznal s jej prsiami.

Stredoškolská učiteľka zo svojho prehrešku len tak ľahko nevyviazne. Polícia ju obvinila z jazdy pod vplyvom alkoholu, opustenie miesta nehody,  jazdy bez platného vodičského preukazu a podplácania verejného činiteľa. Ak Mary uznajú vinnou, čaká ju nepodmienečný trest a taktiež príde o prácu. O prípade informoval portál Huffington Post.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu