Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Telekom odmeňuje divákov za chytanie Mobíkov!

Aplikáciu Mobíci si môžu používatelia zadarmo stiahnuť na svoje Android zariadenia prostredníctvom  Google Play alebo prostredníctvom App Store pre iOS zariadenia Zobraziť galériu (2)
Aplikáciu Mobíci si môžu používatelia zadarmo stiahnuť na svoje Android zariadenia prostredníctvom Google Play alebo prostredníctvom App Store pre iOS zariadenia (Zdroj: telekom)

Mobíci sú späť! Telekom pre fanúšikov týchto populárnych postavičiek známych z televíznej šou SuperStar pripravil prekvapenie a prináša ich do smartfónov prostredníctvom prevratnej aplikácie Mobíci. Tí najväčší fanúšikovia tak môžu do sveta Mobíkov preniknúť ešte hlbšie.

V aplikácii Mobíci bola vôbec po prvýkrát na Slovensku použitá technológia Social TV, ktorá prepája televízne vysielanie s mobilnými telefónmi divákov. Diváci môžu cez finálové kola SuperStar počas reklám Telekomu „chytať“ Mobíkov do svojich mobilných telefónov. Stačí, ak v správnu chvíľu namieria svoj mobil na televíznu obrazovku a potom ním zatrasú. Telekom túto funkciu  zároveň podporuje súťažou – tých najšikovnejších odmení špičkovým telefónom Sony Xperia J.

Okrem toho má aplikácia ďalšie zábavné funkcie. Používatelia si v nej môžu prečítať všetko o ich obľúbených Mobíkoch alebo sa zahrať s hovoriacim Teom, ktorý reaguje na dotyky alebo hlas. Zároveň môžu používatelia jednoducho a rýchlo hlasovať za svojich favoritov v SuperStar priamo z aplikácie.

Aplikáciu Mobíci si môžu používatelia zadarmo stiahnuť na svoje Android zariadenia prostredníctvom  Google Play alebo prostredníctvom App Store pre iOS zariadenia.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu