Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Dievča zhodilo svojho ex pred celým svetom: Rumázga ako malý!

(Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Nešťastná láska vedie ľudí k rôznym nerozvážnym činom, ktoré s odstupom času začnú ľutovať. Niektorí svojmu bývalému či bývalej neustále vyvolávajú, iní posielajú kvety a darčeky, ďalší sú schopní prenasledovať ich non-stop so svojimi prosbami o ďalšiu šancu. Tieto metódy však väčšinou nefungujú a bývajú iba ďalších zdrojom trápenia a hnevu. To, čo však vykonala istá dievčina svojmu expriateľovi, rozhodne nebolo veľmi fér.

Zničený mladík, ktorý sa nedokázal vyrovnať s rozchodom, poslal svojej expriateľke vyznanie vo forme videa, kde sa v jej slzách spovedá, ako veľmi ju stále miluje a chce, aby sa vrátila k nemu späť. Samozrejme nesmie chýbať ani plagát s horúcimi slovami a plyšový macko, ktorý mal dotyčnú slečnu obmäkčiť.

Bohužiaľ, nepomohol ani plač, ani sľuby, že sa už tentokrát polepší, ani bolesť, ktorá sa mu zračila v tvári. Aj keď to hrá na emocionálnu stránku veľmi dobre, zjavne nebol nadšený, že dievčina si jeho prosby nezobrala k srdcu a urobila niečo celkom iné. Uplakané dvojminútové video zverejnila na svojej stránke na Facebooku, takže sa z chlapca stal okamžite terč posmechu nielen známych a kamarátov, ale neskôr celého internetu.

Samozrejme muži mladíka väčšinou ľutovali, že takto ľahko prišiel "o gule" a jeho hrdosť utrpela poriadnu škodu. Iní si myslia, že aj keď išlo o dosť úbohý pokus, ako získať späť milovanú ženu, urobil aspoň niečo a dievča neprejavilo ani kúska citu, keď ho takto zhodilo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu