Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šikanované "šprtky" sa smejú naposledy: Matka s dcérou sa stali misskami!

Charlotte (naľavo) a jej mama Linda Zobraziť galériu (4)
Charlotte (naľavo) a jej mama Linda (Zdroj: profimedia.sk)

HAMMERWICHE - Kto sa smeje naposledy, ten sa smeje najlepšie, hovorí staré príslovie, ktoré dokonale sedí na Charlotte Peachovú (20) a jej matku Lindu (53). Obe prežili úplne rovnaký príbeh. Krásne a inteligentné ženy v čase dospievania šikanovali ich spolužiaci.

Ponižovanie a útoky kvôli vynikajúcemu prospechu a peknému vzhľadu! Takémuto peklu museli dlhé roky čeliť dve Angličanky z mesta Hammerwiche. Svojim trýzniteľom však nakoniec vytreli zrak. Charlotte sa totiž vďaka skvelým známkam bez problémov dostala na Univerzitu v Birminghame, kde navyše získala korunku pre najkrajšiu študentku školy. Rovnaký úspech prežívala kedysi aj jej matka. Tá sa kráľovnou krásy stala v roku 1975, píše Daily Mail.

Šikanované
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Charlotte dala príroda do vienka krásu aj inteligenciu. Jej spolužiakov štvalo, že také šťastie nemali, a tak si svoju zlosť vybíjali na nevinnej dievčine. Pred časom to dokonca zašlo tak ďaleko, že sa vlámali do domu Peachovcov a narobili tam pekný bordel. Celú vec musela napokon riešiť polícia. "Bolo to hrozné obdobie, ale ja som sa nedala zlomiť. Na univerzite som si našla zopár skutočných priateľov a stala sa oveľa sebavedomejšou," hovorí kráska.

Šikanované
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Jej matka Linda zažívala podobné trápenie pred 38 rokmi. Na strednej škole ju ponižovali dievčatá. "Vysmievali sa mi preto, aká som, ako vyzerám. Nič sa im na mne nepáčilo. Snažila som sa to ignorovať a zachovať si svoju tvár, a to sa mi aj podarilo," spomína. Zároveň však dodáva, že s utrpením svojej dcéry sa to nedá porovnať. "Vtedy ešte neboli mobily ani internet. Takže akonáhle som prišla domov a zavrela za sebou dvere, prestalo to. Charlotte ale nemala pokoj ani vtedy. Dostávala kadejaké nechutné správy a mejly."

Tomu je už ale koniec. Obe ženy sa dokázali povzniesť nad závisť okolia a teraz sú to naopak ony, ktoré by sa mohli svojim mučiteľom vysmievať. To však nemajú v povahe.

Šikanované
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu