Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Dievčaťu hovorili "Odpad", teraz je z neho kráľovná krásy!

Victoria Christensenová
Victoria Christensenová (Zdroj: profimedia.sk)

URAH - Plnoštíhle ženy to zvyčajne nemajú ľahké už detstva. Tak ako Američanka Victoria Christensenová (23), aj ony si prejdú peklom ponižovania, šikany, psychického a fyzického teroru. Táto bacuľka sa však dokázala vzoprieť a aj so svojimi 140 kilami sa stala kráľovnou krásy s titulom Mrs Utah Plus Amerika 2012.

"V škole na mňa spolužiaci pokrikovali 'Tlsťoška' či 'Drvička odpadkov', mysleli si totiž, že zjem všetko, čo uvidím," spomína dnes šťastne vydatá Victoria, ktorá ešte viac trpela popri svojich dvoch starších a hlavne štíhlych a úspešných sestrách.

"Spomínam si, ako som ako dieťa bola na niekoľkých módnych prehliadkach a videla ich v krásnych šatách. Ľudia im mávali a ja som túžila byť na ich mieste," prezradila denníku Daily Mail Victoria, ktorá rada sledovala súťaž Miss Amerika a priala si byť jednou z účastníčok.

Zlom v jej živote nastal vo chvíli, kedy mladá žena pri svojej práci na webe narazila na odkaz na rozhovor s víťazkou súťaže Mrs Plus Amerika 2011. Zrazu si uvedomila, že má šancu byť jedným z obdivovaných dievčat, hoci nie je ani dosť chudá, ani extra pekná.

Victoria sa rozhodla ignorovať všetky kritické hlasy a vydala sa za svojím snom, v ktorom ju podporoval jej manžel. "Súťaž Mrs Plus Amerika mi zmenila život. Pomohla mi zmeniť sa v sebavedomú ženu a dala mi silu prijať seba takú, aká som," dodáva Victoria, ktorá všetkým odkazuje: "Buďte tým, kým ste!"

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu