Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Žena trpí vzácnou chorobou: Už 15 rokov vyzerá ako v 8. mesiaci!

(Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Angličanka Joanne Turtonová (33) strávila posledných 15 rokov svojho života s výzorom tehuľky v ôsmom mesiaci. Môže za to zriedkavé ochorenie čriev, ktoré jej nafúklo brucho do nebývalých rozmerov.

"Odkedy som ochorela, mala som nafúknutý žalúdok a vyzeralo to, že som v ôsmom mesiaci tehotenstva. Celý čas som mala bolesti a pichalo ma v boku," uviedla nešťastná matka päťročnej dcérky, ktorá prestala spoločensky žiť a chodiť von s kamarátmi.

Keď si už myslela, že jej nič nepomôže, lekári na nej vyskúšali zariadenie podobné kardiostimulátoru, ktoré regulovalo pohyby jej čriev a Loanne sa konečne uľavilo. Na internete pritom našla iba jedného ďalšieho človeka v Amerike s podobnou diagnózou.

Napokon sa lekári podvolili, že jej zariadenie vložia do tela a zbavia ju tak utrpenia nadobro. Nedávno sa však stalo čosi, čo prekazilo všetky jej sny. Plánovaná operácia na apríl sa odkladá, pretože nemocnica, ktorá ju mala vykonať, nemá akreditáciu na podobné zákroky. Informoval portál dailymail.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu