Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kate Middleton vraj už vybrala meno pre dieťa: Takto sa má volať!

Kate Middleton
Kate Middleton (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Len prednedávnom manželka britského princa Williama, vojvodkyňa Kate, nechtiac prezradila pohlavie bábätka, ktoré čaká. A už na verejnosť prenikla informácia aj o tom, ako by sa mala dcérka volať. Výber mena príliš veľkým prekvapením nie je.

Kráľovský pár sa rozhodol, že dieťatko pomenuje po viacerých rodinných príslušníkoch, aby si ich týmto spôsobom uctil. Pôjde vraj o kombináciu mien kráľovnej Alžbety II., zosnulej Williamovej matky Diany a matky Kate, Carole. Celé meno dievčatka by tak malo znieť Elizabeth Diana Carole. Informáciu ako prvý zverejnil americký magazín US Weekly a krátko po ňom aj viaceré britské médiá.

Buckinghamský palác to ešte síce nepotvrdil, ale to neurobil ani v prípade pohlavia bábätka, ktoré sa má narodiť v júli. Vojvodkyňa z Cambridge sa ale minulý týždeň preriekla a prezradila, že to bude dievčatko.

Stalo sa tak počas návštevy National Fishing Heritage Centre v anglickom prístavnom meste Grimsby, kde jej istá Diane Burton venovala plyšového medvedíka. Kate odpovedala: "Ďakujem, vezmem si ho pre svoju d-," no vetu nedokončila. Ďalšia žena, ktorá stála neďaleko, sa jej hneď spýtala, či chcela povedať "dcéru". Červenajúca sa Catherine najprv vyhlásila, že pohlavie bábätka nepozná a neskôr uviedla, že ho zatiaľ nechcú prezradiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu