Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Muž s najväčším penisom hľadá frajerku: Ale pozor na jeho 34 cm!

Jonah v nohaviciach ukrýva hotovú Zobraziť galériu (2)
Jonah v nohaviciach ukrýva hotovú "bombu" (Zdroj: justwhacked.com)

BRATISLAVA - Nezadané dámy, zbystrite teraz pozornosť! Sympatický Jonah Falcon hľadá priateľku. Potenciálne záujemkyne by však mali vedieť o istom "detaile", ktorým Američan oplýva. Je totiž majiteľom údajne najväčšieho penisu na svete, ktorý nie každej žene musí byť po vôli.

Niet divu, že štyridsaťjedenročný Jonah už niekoľko rokov nemá priateľku. Ak aj o neho nejaká prejavila záujem, po tom, ako zistila, čo skrýva v nohaviciach, radšej zdupkala. Jeho rekordné 20 centimetrov dlhé prirodzenie totiž nie je zrovna lákadlom. Vo vzrušenom stave je dokonca ešte o 14 centimetrov dlhšie, čo odradí aj tú najodvážnejšiu záujemkyňu.

Muž s najväčším penisom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: ivegotthenews.net)

"Už keď som mal desať rokov, môj penis meral 20 cm. Myslel som si, že je to normálne, ale neskôr, keď som pri prezliekaní na telocviku videl, že spolužiaci zďaleka tak obdarení nie sú, bol som veľmi prekvapený," povedal Falcon, ktorý má z tohto dôvodu celý život problém nájsť si partnerku. Do svojich osemnástich rokov bol panic a uspokojoval sa sám.

Pár žien, ktoré jeho gigantický penis nevystrašil, sa však už našlo. Medzi nimi dokonca aj jedna panna. "Viem, ako svoj nástroj používať. Bol som veľmi jemný a nežný. Dôležitá je taktiež dl predohra, potom to už ide samo," vysvetľuje Jonah.

Zároveň dodáva, že nehľadá ženu s bezodnou vagínou, ale niekoho, kto má rád orálny sex tak veľmi, ako on. Zatiaľ však takú nenašiel. O jeho mužstvo sa doteraz zaujímali najmä tvorcovia pornofilmov. Jonah ale ich ponuky rázne odmieta.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu