Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Muž s naj penisom zložil pieseň: Mám priveľké prirodzenie!

(Zdroj: tlc)

WASHINGTON - Penis Jonaha Falcona je tak slávny, že o ňom zložili už aj pieseň. Rekordne veľký 34-centimetrový pohlavný úd si podľa jeho majiteľa asi zaslúži glorifikáciu, ktorá určite zapôsobí aj na tých najotrlejších fanúšikov.

Pieseň má v preklade názov "Je príliš veľký" a zverejnili ju 16. apríla na iTunes aj na stránke CDbaby.com. V nej Falcon oslavuje svoj monštruózny nástroj, pri čom mu pomáha popový spevák Adam Barta. Treba uznať, že text songu ide priamo k meritu veci.

"Počul som to od všetkých chalanov a každého bláznivého dievčaťa. Chcú ho vyskúšať a zajazdiť si na tom najväčšom na svete...," znie sloha, po ktorej nasleduje nemenej výstižný refrén. "Sakra príliš veľký. Je jednoducho sakra príliš veľký. Tvoj penis je sakra veľký, áno, sakramentsky veľký."

Ktohovie, či sa mu na tento umelecký kúsok podarí zbaliť nejakú ženu, keďže záujemkyne o vzťah s ním majú väčšinou z jeho prirodzenia hrôzu. Mužov penis totiž v pokojnom stave meria 20 cm a v stoporenom ešte oveľa viac. Informoval portál huffingtonpost.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu