Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

NAJ sexuálne orgie: Na jednej posteli malo súložiť dvesto swingerov!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: scriptical.wordpress.com)

NORRKOPING - Skupina švédskych swingerov sa nedávno chcela pokúsiť vytvoriť svetový rekord v usporiadaní najväčších sexuálnych orgií na svete. Ich úmysel však prerušila "vyššia sila".

Akcia, nad ktorou mnohí ľudia dvíhali obočie, sa mala konať pri príležitosti pätnásteho výročia založenia klubu Adam a Eva vo švédskom meste Norrkoping. Organizátori v ňom postavili obrovskú posteľ s rozlohou tridsať metrov štvorcových, na ktorej si to malo rozdať viac ako dvesto účastníkov.

Bizarný zámer však zmaril požiar, ktorý zachvátil podnik pred pár dňami, informoval portál austriantimes.at. Polícia nevylučuje možnosť, že bol založený úmyselne. Možno ľuďmi, ktorí z myšlienky zorganizovania nemravného podujatia neboli vôbec nadšení.

"Cítim sa vo vnútri taká prázdna. Bude mi to tu strašne chýbať," povedala smutná hosteska, ktorá v klube pracovala. "Plánovali sme na tú akciu ísť spolu s manželom. Chceli sme si užiť dobrý sex s inými pámi. Je nám veľmi ľúto, že to nevyšlo," dodala jedna sklamaná swingerka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu