Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Českí poľovníci zarábajú, kde sa dá: Svoje sídlo prenajali na swingers párty!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: scriptical.wordpress.com)

PRAHA - Škandál ako hrom musia v týchto dňoch riešiť českí poľovníci, ktorých pražské sídlo sa má stať centrom sexuálnych orgií. Firma, ktorá si ich priestory prenajíma, v nich totiž plánuje organizovať swingers párty!

Poľovníci na čele s hajtmanom Jaroslavom Palasom sa momentálne nachádzajú v nezávideniahodnej situácii. Rada Československej poľovníckej jednoty totiž schválila prenájom časti svojho dlhoročného sídla v centre Prahy. V nájomnej zmluve sa píše, že sa tu zriadi "Centrum voľnočasových aktivít". Pod týmto pojmom sa ale skrýva erotický swingers klub, čo konzervatívnych členov spolku značne pobúrilo.

"Rokovania o prenájme viedol šéf ekonomickej komisie Miroslav Kraus. Bolo nám povedané, že v dome bude niečo ako klub, v ktorom sa budú príležitostne konať večierky, na ktorých sa praktikuje hromadný sex," povedal denníku Mladá Fronta DNES podpredseda poľovníckej jednoty a poslanec za ODS Jiří Papež.

Medzi poľovníkmi, ktorí si potrpia na tradície a dôstojnosť, ide o veľmi háklivú tému, s ktorou nechcú byť spájaní. "V členskej základni to nevyvolalo práve vlnu nadšenia. Mnohí s tým so zjavných dôvodov nesúhlasia," dodal Pápež.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu