Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Prichytení pri orále v banke: Priateľovi (23) stiahla nohavice a šla na vec!

Hriešnici sa medzičasom rozišli Zobraziť galériu (2)
Hriešnici sa medzičasom rozišli (Zdroj: elexonic.com)

HAVERFORDWEST - Banky väčšina z nás využíva na vklad, výber peňazí či iné podobné finančné operácie. Mladý a opitý párik z Anglicka však v jednej nedávno prichytili pri činnosti, ktorá do peňažnej inštitúcie rozhodne nepatrí. Konkrétne pri orálnom sexe.

Dvadsaťtriročná Phillipa Bottingová a rovnako starý Gareth Healey sa môžu hanbiť. Nedávno ich totiž bezpečnostná kamera natočila pri sexuálnych hrátkach priamo v banke. Dievčinu zachytila, ako si kľakla na kolená, stiahla mladíkovi nohavice a začala ho orálne uspokojovať.

V tejto banke sa odohrali sexuálne neprístojnosti
Zobraziť galériu (2)
V tejto banke sa odohrali sexuálne neprístojnosti  (Zdroj: elexonic.com)

Perverznosť nezostala bez očitých svedkov vrátane desaťročného dievčatka, ktoré prechádzalo okolo banky spolu s mamou a všetko videlo cez sklo. "Z nohavíc mu trčí taká dlhá chudá vec a ešte niečo trasľavé," povedalo vyplašene.

Polícia oboch aktérov krátko nato zadržala a obvinila zo vzbudzovania verejného pohoršenia. Sudca sa však nad nimi zľutoval a udelil im len podmienečný trest vo výške šestnásť týždňov s odkladom na dva roky. Healey okrem toho musí odrobiť 180 hodín verejnoprospešných prác a jeho teraz už bývalá frajerka 220. Informoval denník The Sun.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu