Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Adrenalínový skok sa zmenil v drámu: Desivé VIDEO pádu z útesu!

Basejumper skáče z útesu Zobraziť galériu (2)
Basejumper skáče z útesu (Zdroj: Foto: youtube)

NEW YORK - Basejumper plánoval skočiť z niekoľkometrového útesu, pričom všetko zachytávala kamera, ktorú mal pripevnenú na hlave. Hrozivé zábery však ukazujú situáciu, čo nastane po tom, keď sa počas skoku pokazí hoci len maličkosť. Basejumper sa snaží dostať pod kontrolu padák, to sa mu však nedarí, naráža hlavou do vytŕčajúcej skaly a po desivých sekundách voľného pádu končí na zemi.

Neznámy skokan mal vačok s kamerou, ktorá zachytila celý desivý incident. Počas hrozivých okamihov sa rúti dole z útesu až dopadá  na zem.

Adrenalínový skok sa zmenil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: youtube)

Desivé zábery ukazujú ako blízko samovražde basejumper stál.  Zúfalo ťahá na padáku šnúrami a snaží sa spomaliť a zmeniť smer. To sa mu podarí len na chvíľu, no vzápätí počas hrozivého pádu narazí hlavou do vyčnievajúcej skaly.

Skokan je zjavne dezorientovaný a po doslova strašidelných momentoch končí na zemi. Desivý pád našťastie prežil, no utrpel množstvo zranení. Ako informuje nydailynews.com, má zlomený stavec, 5 stehov na oku, 6 stehov na brade, dolámané zápästia a ruky a početné pomliaždeniny.

Nie je jasné, kde presne video vzniklo, no hrozivý pád sa odohral ešte koncom novembra.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu