Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Sexi oslava 16. narodenín: Matka zaplatila synovi striptérky!

(Zdroj: WNYT)

NEW YORK - Americká polícia konečne vypátrala, kto stojí za tým, že na oslave narodenín 16-ročného tínedžera tancovali aj polonahé striptérky. Zarážajúcim vinníkom je podľa mužov zákona chlapcova matka, ktorá si dievčatá objednala. Zjavne chcela synovi dopriať len to najlepšie.

Polícia v South Glens Falls zatka Newyorčanku Judy Vigerovú (33), ktorá údajne všetko zorganizovala a zaplatila za toto vskutku bizarné prekvapenie pre svojho neplnoletého syna. Podľa agentúry došlo k porušeniu zákona minulý rok v novembri v jednom z newyorských podnikov, kde sa hrá bowling. Matku už obvinili.

Pikantné snímky z bujarej párty, na ktorej sa vraj zúčastnilo dokopy 80 dospelých aj detí, sa objavili aj na internete. Na jednej z nich vidno ako sporo odetá, potetovaná žena leží na chlapcovi hore nohami a do tváre mu otŕča rozkrok. Polícia uviedla, že niektorí z mladistvých, ktorí sa večierka zúčastnili, mali iba 13 rokov.

Agentúra, ktorá dievčatá dodala, sa podľa WRGB bráni tým, že vôbec netušila, že na oslave budú prítomní aj neplnoletí. Aký trest obvinenej matke hrozí, server huffingtonpost.com neuviedol.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu