Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Google odhalil ducha: Straší na opustenom statku zničenom v roku 1946!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: google)

BRISTOL - Na záberoch z Google Earth už ľudia našli všeličo. Tentokrát by malo ísť o ducha vznášajúceho sa nad opustenou farmou, ktorá bola zničená ešte v roku 1946. Letecké snímky ukazujú Charlton na okraji Bristolu, ktorú zbúrali kvôli tomu, aby mohli vybudovať pristávaciu dráhu pre letisko Filton.

Pri ruinách starej krčmy, niekoľkých domčekov a rybníka zarastených trávou stojí podľa Fiony Powellovej z Bristolu "duch" človeka, ktorý sa pravdepodobne vrátil k svojmu niekdajšiemu domovu.

Žena uvidela temnú postavu, ktorá vyzerá, že má na hlave čiapku zo 40-tych rokov minulého storočia, keď si prezerala letecké pohľady na miestnu oblasť na internete.

"Rozhliadala som sa okolo Brentry a Pen Parku, pretože je to blízko miesta, kde pracujem a pokračovala som až k letisku Filton. Potom som si zrazu v pravom hornom rohu všimla tmavú postavu muža s čiapkou nad starou budovou," prezradila prekvapená mamička dvoch detí, ktorá k svojmu objavu privolala manžela a spoločne si snímku znovu a znovu približovali.

"Som otvorená k téme duchov a toto by mohol byť jeden z nich. Keby to bolo len tak niekde v Bristole, povedala by som, že je to zaujímavé, ale pretože to bolo na mieste starého statku v obci, ktorá bola opustená, myslím, že je to fascinujúce," doplnila Fiona.

Google odhalil ducha: Straší
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: google)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu