Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Chlapci sa zbláznili: Viezli sa na kabíne lanovky v obrovskej výške!

Ich adrenalínový zážitok sa mohol skončiť tragédiou. Zobraziť galériu (3)
Ich adrenalínový zážitok sa mohol skončiť tragédiou. (Zdroj: europics.at )

PEKING - Dvojici tínedžerov sa asi málil výhľad, ktorý im poskytovala kabínka lanovky, a tak sa rozhodli vyskúšať si trochu adrenalínu. Nad horskou priepasťou hlbokou vyše 900 metrov vyliezli na jej strechu a posediačky sa kochali krásami prírody.

Zatiaľ čo kabínka stúpala úbočím Národného parku Qingtianhe v centrálnej Číne a hojdala sa vo vetre, chlapci si vybrali občerstvenie s nohami pokojne prevísajúcimi cez okraj.

"Nemohli sme uveriť tomu, čo sme videli," uviedol jeden zo svedkov. "Po niekoľkých minútach sa otvorili dvere a vyliezli na strechu. Tam sedeli rovnako uvoľnene, ako keby boli na zemi. Museli tam poriadne vymrznúť, ale keď sa dostali na vrchol, jednoducho zoskočili a vyzerali byť so sebou veľmi spokojní," dodal.

Chlapci sa zbláznili: Viezli
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: europics.at )

Chlapci sa zbláznili: Viezli
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: europics.at )

Úradníci v parku ostatných návštevníkov varovali pred rizikami. "Cestujúci majú zostať vo vnútri kabíny pre ich vlastnú bezpečnosť. Kabínky sa často hojdajú vo vetre alebo kvôli ozubeným kolesám mechanizmu môže dôjsť k trhnutiu. Čokoľvek z toho mohlo spôsobiť smrť týchto mladíkov. Bol to idiotský kúsok, a preto varujeme ľudí, aby neriskovali svoje životy," povedal hovorca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu