Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Odporné: Mladý pár sexoval na telách zavraždených mladíkov!

Podozrivá štvorica. Massariová (vpravo hore) a Miner (vpravo dole) mali sex na telách obetí.
Podozrivá štvorica. Massariová (vpravo hore) a Miner (vpravo dole) mali sex na telách obetí. (Zdroj: polícia)

JOLIET - V americkom meste Joilet, v štáte Illinois, sa odohral otrasný prípad! Mladík a dievčina podozriví z uškrtenia dvoch mužov mali podľa policajných správ získaných miestnymi novinami sex na mŕtvych telách.

Obyvateľom mesta zo zverejnených informácií behá po chrbte mráz. Minulý mesiac našli v dome jedného z podozrivých telá dvoch uškrtených možov. Polícia zatkla štyroch mladých ľudí - Joshuu Minera (24), Alisu Massariovú (18), Adama Landermana a Bethany McKeeovú. Údajne sa po vražde Erica Glovera a Terrenca Rankinsa strhla bujará párty s hraním videohier a štvorica mala v pláne svoje obete rozštvrtiť.

Miner neskôr vraj požiadal svoju priateľku Alisu o sex na telách mŕtvych mužov, ktorí mali okolo hláv stále uviazané vrecia. Ich ostatky iba prikryl nejakou béžovou látkou. Po Minerovom zatknutí ho jeho expriateľka obvinila aj z iných zlovestných činov. Ivona Walshová vypovedala, že Miner ju raz zavrel v izbe v matkinom dome a pri inej príležitosti jej zadok označkoval hákovým krížom a swastikou. Informoval portál huffingtonpost.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu