Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Neuveriteľné: Na internete objavili psa s ľudskou tvárou!

Tonik hľadá nového pána. Zobraziť galériu (2)
Tonik hľadá nového pána. (Zdroj: Renny Mills Photography)

KENTUCKY - Majitelia milujú svojich domácich miláčikov z rôznych dôvodov, niektorí sú však predsa len o čosi špecifickejší ako ostatní. Malý kríženec pudla a shih-tzu Tonik, ktorý momentálne hľadá nový domov, sa stal mediálnou hviezdou pre svoju "ľudskú tvár".

Psík sa momentálne nachádza v spolku na ochranu zvierat, odkiaľ prišiel z útulku v Kentucky a je pripravený na adopciu. Aby si ho záujemcovia hneď obľúbili, renomovaná zvieracia fotografka Renny Millsová mu urobila prezentačné snímky, na ktorých vyzerá, že má tvár človeka. Akonáhle sa zábery dostali na internet, stala sa z nich malá senzácia.

Podľa informácií portálu huffingtonpost.com, ktoré získali od ochranárskej organizácie, má Tonik za sebou neľahký osud a zaslúžil by si dostať sa k dobrému pánovi. Psík totiž trpel rôznymi ochoreniami a potreboval opraviť zuby, čo si vyžiadalo drahú liečbu.

Bolo by kruté, keby si psíka nikto neadoptoval, pretože v tom prípade by ho museli utratiť. To sa však snáď nestane. Aj vďaka mediálnej podpore by sa o ňom mohli ľahšie dozvedieť ľudia, ktorým bude robiť radosť a nezľaknú sa ani toho, že na nich hľadí zvláštna tvár.

Neuveriteľné: Na internete objavili
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Renny Mills Photography)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu