Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Revolučná FOTO študentky (18): Čím kratšia sukňa, tým väčšia ...!

Dĺžka sukne má vypovedať o tom, akou ženou ste Zobraziť galériu (3)
Dĺžka sukne má vypovedať o tom, akou ženou ste (Zdroj: metronews.ca)

VANCOUVER - Vskutku pozoruhodným spôsobom sa rozhodla istá kanadská študentka zmerať stupeň cudnosti či naopak vyzývavosti. Celú nohu si popísala výrazmi, ktoré majú charakterizovať ženskú povahu podľa toho, akej dĺžky nosia sukne.

Osemnásťročná Rosea Lakeová vtipnou cestou vyjadrila sexualitu žien, ktorú mnohí hodnotia na základe toho, ako sa obliekajú. Prostredníctvom desiatich slov sak tak nežné pohlavie môže zaradiť do skupiny, do ktorej si myslí, že patrí, napísal Huffington Post.

Dievčina si na nohu od oblasti tesne pod zadkom až po členok napísala slová, ktoré vystihujú charakter žien na základe sukne, akú nosia. Ak preferujú ultra mini sukne, hrozí riziko, že si ich ľudia na ulici pomýlia so "štetkami". V prípade, že sa naopak rady zahaľujú až po členky, ide o "matróny". Taktiež môžu byť puritánky, kokety či radodajky.

Revolučná FOTO študentky (18):
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: metronews.ca)

Fotografia okamžite vyvolala obrovský záujem internetovej verejnosti. Niektorí užívatelia tvrdia, že ide naozaj o trefný spôsob, akým možno zaškatuľkovať ženy do rôznych kategórií. Aj keď treba povedať, že nie vždy dievča, ktoré nosí krátku sukňu, musí byť zároveň šľapkou.

"Toto znázornenie dokonale vystihuje dôvod, prečo som pred rokmi prestala nosiť minisukne. Už ma viac nebavilo dohadovať sa s idiotmi majúcimi predsudky, ktorí si mysleli, že dĺžka sukne vypovedá o tom, akú mám povahu," poznamenala rozhorčená užívateľka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu