Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Preskočilo mu? Nezamestnaný mladík (19) urobí pre slávu čokoľvek!

Kieran Miller Zobraziť galériu (2)
Kieran Miller (Zdroj: Twitter)

LONDÝN - Nezamestnaný Angličan Kieran Miller túži po sláve tak strašne, že vyhodil nemalé peniaze za prenájom falošných nasledovníkov na Twitteri. Za 300-tisíc odberateľov, ktorí posilnili jeho profil na sociálnej sieti, zaplatil takmer 300 libier (cca 350 eur). Tínedžer však hovorí, že vôbec neľutuje mrhanie peňazí daňových poplatníkov, aby ako sa domnieva, zvýšil svoje šance na urobenie diery do sveta.

"Urobím všetko pre to, aby som sa stal hviezdou. Teraz, keď mám 350.000 nasledovníkov na Twitteri, si ma všimne viac ľudí, takže ma budú nasledovať viacerí ako predtým. Twitter je teraz podstatná časť môjho života," nechal sa počuť mladík, ktorý však vôbec nemá potuchy, čím sa vlastne preslávi. Je mu to v podstate jedno, ale preferuje stať sa ďalšou televíznou hviezdou reality šou.

"Sotva chodím von, žijem on-line. Neviem, či viem spievať, tancovať alebo hrať, alebo nič ma nezastaví. Sníval som o tom od 16 rokov," prezradil Kieran, ktorý žije so svojou nezamestnanou matkou Kelly.

Bývalý študent zdravotníckej školy sám seba opisuje ako televíznu osobnosť napriek tomu, že jedinú skúsenosť s obrazovkou mal pred štyrmi rokmi, keďže sa zúčastnil mládežníckej politickej šou. Strávil však hodiny prezeraním webových stránok hviezd a chce sa prihlásiť do všetkých reality šou, ktoré nájde.

"Bol by som skvelý a ľudia by ma mali radi. V skutočnosti nehľadám prácu. Všetko svoje úsilie investujem do toho, aby som sa stal slávnym," dodal na záver tínedžer. Informoval portál thesun.co.uk.

Preskočilo mu? Nezamestnaný mladík
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu