Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Briti objavili Češku s bujnými vnadami: Toto pre vás urobí za 6 eur!

(Zdroj: stavkomat.cz)

LONDÝN/BRATISLAVA - Hoci pre Čechov nie je tento inzerát ničím novým, Briti len teraz objavujú jeho kvality. Vnadná slečna na jednom z internetových portálov ponúka zvláštny darček, prostredníctvom ktorého môžete spropagovať svoje výrobky či záujmy. Za 150 českých korún (cca 6 eur) poslúžia jej prsia ako reklamná plocha pre váš odkaz.

"Som krásne mladé dievča a ponúkam ti, že ti na svoje prsia napíšem odkaz, prianie, reklamu na tvoj web a pod a zašlem ti fotku. Žiadna fotomontáž, prvotriedna kvalitka :)," znie popis inzerátu, o ktorom informuje britský denník The Sun.

Reklama má už takmer 3000 facebookových fanúšikov a kopia sa pod ňou samé pozitívne komentáre. "Dobrá práca, nemám výhrady. Spokojnosť, odporúčam." Alebo "to sa asi nikomu nemôže nepáčiť. Pekná práca". Pri tomto druhu inzerátu však nemôžu chýbať ani spätné protiponuky typu "Ponúkam sa, že za 150 Kč tam ten odkaz napíšem".

O tomto odkaze písali české denníky už v septembri minulého roka, ale britský The Sun sa o ňom rozhodol informovať až teraz. Ide o súčasť fenoménu, ktorý k nám prichádza z USA a spočíva v tzv. mikroslužbách. Na špecializovaných portáloch jednotlivci ponúkajú za nízke sumy napríklad sprievod na spoločenskú akciu, spracovanie fotografií do formy videa či vytvorenie karikatúr.

Možno by boli Briti vcelku prekvapení a zároveň potešení, že prsia sú vlastne zastaraná méta. V ponuke sú už odkazy napísané na zadky či pery a dokonca nejde iba o fotografie, ale aj videá.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu