Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Žena (49) si dala odstrániť maternicu: Za pár dní zostarla o 10 rokov!

Debbie zostarla v priebehu pár dní Zobraziť galériu (2)
Debbie zostarla v priebehu pár dní (Zdroj: iconocast.com)

UPTON - Keby Debbie Harveyová vedela, čo s ňou narobí odstránenie maternice, zrejme by zákrok nikdy nepodstúpila. Už pár dní po ňom totiž na sebe spozorovala výrazné zmeny a bohužiaľ nie k lepšiemu. Pohľad do zrkadla bol hrozivý; Angličanka za krátky čas zostarla o niekoľko rokov!

Ešte pred dvoma rokmi bolo všetko inak. Štyridsaťdeväťročná Debbie žiarila šťastím,pretože sa vydala za muža, ktorého nadovšetko milovala a tešila sa na nadchádzajúce roky, ktoré spolu prežijú. Krátko nato podstúpila hysterektómiu, uviedol Daily Mail. Chcela znížiť riziko rakoviny ženských orgánov a taktiež mávala počas menštruácie veľké bolesti. A keďže už neplánovala ďalšie deti, rozhodla sa to vyriešiť týmto spôsobom.

Po rutinnej operácii ale nastala obrovská zmena. Z dámy plnej života, ktorej by azda nikto netipoval jej aktuálny vek, sa prakticky cez noc stala vráskavá žena bez energie a s prepadnutými lícami. Zákrok u nej totiž spustil predčasnú menopauzu. Takmer okamžite po ňom jej začali vo veľkom vypadávať vlasy a v priebehu niekoľkých dní prišla o štyri zuby. Debbie upadla do depresie a jej manželstvo sa vplyvom toho začalo rúcať.

Debbie je zo svojho vzhľadu veľmi nešťastná
Zobraziť galériu (2)
Debbie je zo svojho vzhľadu veľmi nešťastná  (Zdroj: iconocast.com)

"Na svoj vzhľad si nijak extra nepotrpím, ale rozhodne som nebola pripravená zostarnút tak rýchlo a dramaticky. Len nedávno som sa vydala a chcela som sa svojmu mužovi páčiť. Ako ma ale môže považovať za atraktívnu, keď vyzerám takto!," hovorí nešťastná Debbie, ktorá hysterektómiu teraz ľutuje.

Lekári jej stav odôvodňujú tým, že operácia u nej vyvolala hormonálnu nerovnováhu. Žena kvôli tomu aj pribrala a je zo seba taká nešťastná, že manželovi navrhla, nech ju opustí. Charlie však zostal pri nej a podporuje ju, aby sa zmierila s tým, že iná už nebude. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu