Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Hrôzostrašné VIDEO: Mladík natočil kamarátov pád zo 100 m!

Rob mal z pekla šťastie
Rob mal z pekla šťastie (Zdroj: Herald Sun)

MELBOURNE - Počasie je nevyspytateľné a niekedy nám môže pripraviť naozaj krušné chvíle. Svoje by o tom vedel rozprávať mladý paraglajdista z Austrálie, ktorý len tak tak unikol hrobárovi z lopaty. Vietor ho totiž odfúkol do údolia.

Kamaráti Will Robb a Brooke Whatnall sa minulú stredu vybrali do Beechmontu, ktorý je veľmi obľúbeným miestom práve priaznivcov paraglajdingu. Ich plány však narušil vietor. Will totiž nestačil nabrať potrebnú výšku a silný poryv sa s ním pohral, akokeby bol z papiera.

"Už to nestihol vyrovnať a zrútil sa na zem. Vyzeralo to hrozivo," opisuje dramatickú situáciu Brooke, ktorý všetko natočil na kameru. Dvadsaťdeväťročný Will našťastie dopadol na stromy, ktoré jeho pád pribrzdili, takže neutrpel žiadne vážnejšie zranenia. 

Mladíka po vyše polhodine vyslobodili záchranári, informoval denník Herald Sun. Z incidentu si zjavne veľkú hlavu nerobí a svojmu koníčku sa plánuje venovať aj naďalej. "Samozrejme, že som mal strach. Ale snažil som sa zachovať pokoj. Nakoniec všetko dobre dopadlo," povedal Austrálčan.

VIDEO: Paraglider plummets into tree

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu