Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Rozprávková premena: Schudla 80 kíl a z hrošice je sexica!

Hayley pred a po schudnutí
Hayley pred a po schudnutí (Zdroj: closeronline.co.uk)

MANCHESTER - Mladá mamička z Manchestru dokázala to, čo sa mnohým ženám roky nedarí. Hayley Pecková (24) schudla vďaka vlastnej diéte úžasných 80 kíl a teraz spustila internetové stránky, aby sa o svoje tajomstvo podelila so svetom.

Hayley trpela depresiami kvôli svojmu nevzhľadnému telu, a tak sa po pôrode dcérky Sienny Rose v roku 2007 rozhodla, že s tým niečo urobí. Jedlo z fastfoodov totiž urobilo svoje a nebolo jednoduché dostať ho do nebývalej formy. Napriek tomu sa v jej prípade stal doslova zázrak.

Už ako dieťa bola poriadne pri sebe a v škole ju spolužiaci a iné deti šikanovali rôznymi prezývkami. Jedna z nich bola aj hroch, čo ju veľmi mrzelo. Možno aj preto sa ešte viac začala utiekať ku kalóriám, ktoré jej poskytovalo nezdravé jedlo, až sa vykŕmila do veľkosti 54.

Jej dcérka jej však dala silu zmeniť svoj život a prestať sa strániť spoločnosti kvôli nadváhe. "Bola som pripravená na zmenu a moje myšlienky smerovali k predstave aktívnej matky. Nie takej, ktorá sa bojí ukázať na verejnosti, lebo som mala pocit, že si o mne ľudia šepkajú alebo na mňa celý čas zízajú. V tej chvíli som toho mala dosť a prišla som k záveru... ak to chcem, dosiahnem to," hovorí dnes žena so štíhlou a vyšportovanou postavou.

V súčasnosti sa pokojne zmestí do veľkosť šiat číslo 36, pravidelne cvičí, zdravo sa stravuje a chce pomáhať aj ďalším ľuďom získať sebavedomie. Stále sa však obáva, že jej kilá by sa mohli vrátiť spať, a preto sa snaží nezaspať na vavrínoch, ale stále pre seba niečo robiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu