Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prvá celoslovenská databáza zvierat hľadajúcich domov

Adoptujzvieratko.sk – prvá celoslovenská databáza zvierat, hľadajúcich domov Zobraziť galériu (7)
Adoptujzvieratko.sk – prvá celoslovenská databáza zvierat, hľadajúcich domov (Zdroj: Adoptujzvieratko.sk)

Všetci ľudia s veľkým srdcom, ktorí chcú pomôcť zvieratkám bez domova, sa konečne dočkali - na svete je prvá slovenská webová stránka, ktorá sa neobmedzuje len na psy, či mačky, ale vytvára databázu všetkých zvierat, ktoré hľadajú nový domov. Na stránke Adoptujzvieratko.sk nájdete zvieratká z celého Slovenska, ktoré sú v útulkoch, karanténnych staniciach, ale aj v dočasných opaterách, či v ponuke súkromných osôb.

Hlavnou motiváciou pre vznik tohto projektu bol (okrem lásky k zvieratkám - autorka projektu sama zachránila už niekoľko mačiatok a našla im milujúci domov ) nedostatok informácií o zvieratkách na adopciu. Na inzertných portáloch sa ponuky zvierat  na adopciu strácajú v neprehľadnej komerčnej ponuke  obchodníkov so zvieratami. Mnohým útulkom popri náročnej starostlivosti o zverené zvieratká zostávajú ľudské, resp. finančné kapacity len na prevádzkovanie veľmi jednoduchých a málo aktualizovaných web-stránok s obmedzenou funkčnosťou. Spoločná databáza teda uľahčí hľadanie tým, ktorí uvažujú o novom rodinnom priateľovi, a zároveň pomôže prevádzkovateľom útulkov nájsť toho správneho človeka ,,svojim" zvieratkám.

Vhodné zvieratko môžu záujemcovia hľadať podľa podrobných kritérií – od miesta, plemena (či informácie z akých plemien je kríženec zmiešaný) až po špecifikáciu, či je zviera očkované, sterilizované a odčervené.

Samostatná sekcia „Straty a nálezy“ slúži na hľadanie zatúlaných zvierat. V ďalšej sekcii môžete nájsť najrôznejšie užitočné informácie.

Adoptuj zvieratko

www.facebook.com/adoptujzvieratko

-Reklamná správa-

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu