Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pôrod priamo v autobuse: Žena si dieťatko vytiahla z nohavíc!

Li-jing vyťahuje dieťatko z nohavíc
Li-jing vyťahuje dieťatko z nohavíc (Zdroj: YouTube)

CHENGDU - V čínskej provincii Sichuan nedávno zaznamenali jeden z najrýchlejších pôrodov vôbec. Tridsaťdeväťročná žena sa ani poriadne nestihla spamätať z toho, že to na ňu prišlo a už držala dieťa v náručí. Všetko sa pritom odohralo v autobuse a nahralo to aj bezpečnostná kamera.

Li-jing Wangová dostala pôrodné bolesti minulú stredu ráno. Rýchlo sa preto obliekla a nasadla na autobus, aby ju odviezol do nemocnice. Lenže po pár minútach jazdy jej praskla voda. Bolo jasné, že k lekárovi to už nestihne, píše portál Novinky.cz.

Keď vodič zistil, čo sa deje, v snahe dostať ženu čo najrýchlejšie do pôrodnice zrýchlil a na nasledujúcich zastávkach vôbec nezastavil. Ešte predtým, ako stihol doraziť na miesto určenia, už ale bolo po všetkom.

Na záberoch vidno, ako si Li-jing v poradí svojho druhého potomka vytiahla z nohavíc, utrela ho a potľapkala po zadočku, aby sa nadýchlo. Nakoniec ho zabalila do diek, ktoré jej podali ostatní cestujúci. Svedkom nezvyčajného pôrodu sa stal aj jej trojročný syn. Matka i jej vyše trojkilogramová ratolesť sú podľa čínskych médií v poriadku.

Číňanka porodila v autobuse

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu