Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Žena (25) porodila na chodníku: Strážnici si mysleli, že je opitá!

Kim uprostred pôrodu Zobraziť galériu (2)
Kim uprostred pôrodu (Zdroj: Wessex News)

HIGH WYCOMBE - Nastávajúce mamičky sa celé tehotenstvo pripravujú na moment, kedy svojho potomka privítajú na svete. Niekedy to však za nich rozhodne osud, ako tomu bolo aj prípade Kim Leigtonovej z Veľkej Británie. Pôrodné bolesti ju totiž zastihli uprostred noci a nemocnica bola príliš ďaleko.

Takto si to určite nepredstavovala! Dvadsaťpäťročnej Kim ostávalo ešte niekoľko týždňov do pôrodu, keď jej pred pár dňami o jedenástej večer praskla plodová voda. Operátor záchrannej linky jej povedal, že má ešte čas a nech si zoberie nejaké lieky proti bolesti.

Kontrakcie boli však z hodiny na hodinu silnejšie, a tak mladá mamička nemala inú možnosť, ako sa vybrať do nemocnice sama. Už keď kráčala po schodoch, vedela, že do nej dôjsť nestihne. Cítila totiž, ako z nej lezie dieťatko von.

Žena (25) porodila na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Wessex News)

Jej matka Sue zatiaľ rýchlo bežala pre auto. Keď sa k nej o minútu vrátila, videla Kim sedieť na chodníku vedľa obchodného centra. Pribehli k nej aj strážnici s dekami, ktorí ju upokojovali. O pár minút neskôr už držala v náručí dcérku Leanne, uviedol Daily Mail. Celý pôrod zachytila bezpečnostná kamera.

Žena (25) porodila na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Wessex News)

"Povedali mi, že si najprv mysleli, že som opitá, lebo som sa tackala. Ale hneď, ako si uvedomili, že rodím, utekali mi pomôcť. Počkali so mnou až dovtedy, kým neprišla záchranka," povedala Kim, ktorá má okrem Leanne ešte štvorročného syna Lewisa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu