Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Boogie-Woogie roztancovalo Petržalku!

Boogie-Woogie roztancovalo Petržalku! Zobraziť galériu (10)
Boogie-Woogie roztancovalo Petržalku! (Zdroj: Charlie Dance Studio)

BRATISLAVA - DK Zrkadlový Háj v Petržalke sa v sobotu 08.12.2012 roztancoval na hudbu v štýle Boogie-Woogie a Rock'n'Roll. Najväčší slovenský klub swingových tancov Charlie Dance Studio zorganizoval Medzinárodné Majstrovstvá Slovenska, kde domáci a zahraniční tanečníci svojimi výkonmi a nákazlivým nadšením uchvátili nielen samých organizátorov ale aj všetkých návštevníkov.

Medzinárodné Majstrovstvá v Boogie-Woogie sa konali na Slovensku po prvýkrát a vďaka výbornej organizácii, sponzorom, ústretovým zamestnancom DK Zrkadlový háj, vynikajúcej živej hudbe v podaní skupiny The Cellmates a hlavne vynikajúcim výkonom tanečníkov zanechali vo všetkých zúčastnených a návštevníkoch dojem mimoriadne vydarenej akcie.

Naši hostia hlavne z Rakúska a Poľska si so sebou priviedli rozsiahly zástup fanúšikov, ktorí počas celej súťaže tlieskali, jasali, miestami burácali a povzbudzovali všetkých tanečníkov, nielen svojich favoritov, čím sa im spolu s ostatnými návštevníkmi podarilo vytvoriť nezabudnuteľnú atmosféru.

V rámci súťaže boli ocenení aj majstri Slovenska vo viacerých kategóriach:

Peter Kepič a Barbora Vrtiaková v hlavnej kategórii, Charlie dance studio Bratislava,

Miroslav Žatko a Veronika Žatková v oldies kategórii,  Boogie dance club Bratislava,

Tomáš Bognár a Emka Dugovičová za juniorov, Charlie dance studio Bratislava.

Po vymenovaní víťazov sa počas afterpárty konala ešte aj neoficiálna súťaž Jack & Jill, kde sa páry zostavujú losovaním a tanečníci musia preukázať svoju všestrannosť a improvizačnú schopnosť. A práve tu je vidieť najväčší rozdieľ medzi Boogie-Woogie a ostatnými tanečnými disciplínami. Boogie tanečníci sú v podstate freestylisti a pri tanci, alebo obliekaní sa nedržia žiadnych vopred stanovených zásad alebo pevných predpisov, vďaka čomu celá akcia pôsobila na všetkých divákov veľmi uvolnene a zábavne.

Čerešničkou na torte fantastickej zábavy bola živá hudba v podaní rockabilly skupiny The Cellmates, pri ktorej to všetci ešte raz poriadne roztočili.

Ani oficiálne ukončenie akcie nezabránilo niektorým tanečníkom v pokračovaní oslavy v hoteli poľských hostí.

Za ceny do súťaže ďakujeme okrem iného aj partnerovi www.extraprodukty.sk. Už teraz sa všetci tešíme na ďalšiu akciu v štýle Boogie-Woogie.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu