Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

VIDEO Z natočeného UFO sa takmer stala senzácia!

(Zdroj: YouTube)

GRAND BLANC - Jeff Holko nakrútil minulý utorok nad michiganskými mestom Grand Blanc zvláštne svetlá, ktoré okamžite považoval za senzáciu. Objekt síce pripomínal pristávajúce lietadlo, ale podľa neho mal namierené opačným smerom, ako je letisko. A hoci odborník prišiel s jednoduchým vysvetlením, Američanovi sa nejako nepozdáva.

"Nemalo to žiadny konkrétny tvar. Pripomínalo to klin alebo možno disk. Nemalo to žiadny povrch, takmer bolo vidieť skrz," povedal Holko portálu MichiganLive. Objekt sa podľa neho pohyboval pomaly, ako by sa vznášal, a navyše bez akéhokoľvek zvuku. Stroje, ktoré videl predtým, preleteli rýchlo a s obrovským hlukom.

S tým však nesúhlasí letecký analytik Marc Dantonio. "Môžem potvrdiť svoje podozrenie a s istotou povedať, že ide o lietadlo, ktoré sa pripravuje na pristátie. Pri určitých podmienkach sa pristávacie svetlá zapnú aj viac ako 100 kilometrov pred letiskom. Keď sa blíži z takej diaľky a so zapnutými svetlami, často to vyzerá, že sa vznáša. Letí totiž malou rýchlosťou a trvá im dlho, než sa dostanú k letisku," uviedol Dantonio pre portál Huffington Post.

Holko však vysvetleniu experta neverí a naďalej trvá na tom, že pozorovanie odporovalo pravidlám lietania a navyše letisko sa nachádzalo na druhej strane. Informoval portál novinky.cz.

UFO v Michigane

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu