Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Američanka rúca mýty o blondínkach: Jej "blbé" VIDEÁ videlo už 800 miliónov divákov!

Jenna „Marbles“ Moureyová si dokáže srandu aj zo seba.
Jenna „Marbles“ Moureyová si dokáže srandu aj zo seba. (Zdroj: YouTube)

BOSTON - Na prvý pohľad vyzerá ako krehká blondínka, patriaca medzi tie, ktorej príroda veľa rozumu nenadelila. Opak je však pravdou. Jenna „Marbles“ Moureyová si svojím ostrovtipom a ironickým nadhľadom získava čím ďalej, tým väčšie množstvo fanúšikov a obdivovateľov. Jej videoblogy na YouTube mávajú rekordnú návštevnosť.

Najsledovanejší vlog s príznačným názvom "Ako oklamať ľudí, aby si mysleli, že vyzeráte dobre" videlo viac ako 45 miliónov ľudí. V plnej nahote v ňom poukazuje na ilúziu ideálu krásy, ktorú v skutočnosti dokáže vytvoriť asi tak tona make-upu.

V jej pravidelných videopríspevkoch okrem vtipných hlášok a všadeprítomnej satiry vždy uvidíte jej psíkov. Na svojich stránkach o nich napísala: "Pán Marbles ani Kermit (čivava a taliansky chrt) nedržia kameru, nepomáhajú strihať, hoci to bol vlastne jediný dôvod, prečo som ich najala. Ale sú tak neskutočne rozkošní, že ich nechávam pobehovať okolo a robiť aspoň portréty."

V skutočnosti Jenna "Marbles" Moureyová získala magisterský titul v oblasti psychológie športu a poradenstva. A práve poradenstvo je asi tak to jediné, čo majú vlogy spoločné s jej vzdelaním. Ako sama hovorí, do natáčania sa pustila vo chvíli, keď sa rozhodla dospieť. A zdá sa, že sa jej to podarilo, hoci trochu odlišným spôsobom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu