Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Úsmevné VIDEO: Blondínka rieši triviálnu matematickú úlohu!

Chelsea má so slovnou úlohou zjavné problémy
Chelsea má so slovnou úlohou zjavné problémy (Zdroj: YouTube)

USA - Nepozornosť v škole sa zjavne nevyplatila mladej Američanke (21), ktorá sa vďaka svojej neschopnosti vyriešiť jednoduchú slovnú úlohu, stala senzáciou na internete. Predsudky o tom, že blondínky sú hlúpe, by nasledujúce video podporilo na celej čiare.

Travis (23) počas jazdy z Utahu do Idaha požiadal svoju manželku Chelsea, aby mu zodpovedala "ťažký" matematický príklad: "Ak ideš rýchlosťou 80 míľ za hodinu, ako dlho ti potrvá prejsť 80 míľ?"

Po položení tejto zákernej otázky sa žena zamyslela a snažila sa na problém ísť veľmi "logicky". Pokúsila sa napríklad dať do súvisu otáčky pneumatík s jej rýchlosťou behu.

"Keď ja ubehnem míľu za deväť minút, potom .. Ale to nie som vo forme. Keď ale vo forme som, tak to mám asi za sedem minút. Ale to som naozaj vo skvostnej kondícii," snažila sa prísť na odpoveď Chelsea.

Po dlhšom premýšľaní, trvajúcom približne štyri minúty, sa nad ňou manžel zľutoval a prezradil jej správnu odpoveď. Odhalenie, že cesta by trvala hodinu, však narazilo na odpor a Chelsea mu odmietla uveriť.

Podarené virálne video, z ktorého sa stal za tri mesiace hit, si už pozreli vyše dva milióny divákov. Samozrejme komentáre na YouTube vyjadrujú väčšinou neskonalé pobavenie.

Neschopná blondínka

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu