Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zbavte sa bezbolestne okuliarov pomocou metód Non Touch a LASEK

Zbavte sa bezbolestne okuliarov pomocou metód Non Touch a LASEK Zobraziť galériu (11)
Zbavte sa bezbolestne okuliarov pomocou metód Non Touch a LASEK (Zdroj: Cornea)

Ochorenia zraku, ako sú ďalekozrakosť, krátkozrakosť či astigmatizmus nie sú pre nás ničím novým alebo nezvyčajným. Zväčša ich spôsobuje zlá výživa, nadmerná záťaž očí, nevhodné osvetlenie, no najmä dedičnosť. Rovnako je bežný aj obvyklý spôsob ich liečenia, teda nosenie okuliarov, prípadne kontaktných šošoviek. Existuje aj tretia možnosť – laserová refrakčná operácia očí. Tento spôsob liečby býva často spájaný s obavami z jeho bolestivého priebehu a neistého výsledku. Strach z operácie očí pomocou excimerového laseru, ale už môže byť pre vás minulosťou. Vďaka stále modernejším technológiám sú tieto zákroky šetrnejšie k vašim očiam a presnejšie, čo zabezpečuje kvalitný a trvalý výsledok operácie.

Jedným z prvých centier laserovej refrakčnej chirurgie oka na Slovensku je špičkové pracovisko CORNEA. Toto laserové centrum ponúka operáciu oboch očí jedinečným a novým excimerovým laserom Wavelight Allegretto Wave Eye-Q. Operácia pomocou tohoto laseru môže vyriešiť vaše problémy s krátkozrakosťou, ďalekozrakosťou i s astigmatizmom.

Samotný zákrok je komplexný, no určite nie zdĺhavý. Začína sa predoperačným vyšetrením, kedy vás odborníci vyšetria a zistia vhodnosť operácie. Na liečbu laserom Wavelight Allegretto Wave Eye-Q sú najvhodnejší krátkozrakí pacienti do –10,0 dioptrií, ďalekozrakí do +4,0 dioptrií, rovnako je možné liečiť aj mínusový astigmatizmus. Ak sa po vyšetrení preukáže, že ste vhodní na operačný zákrok, oftalmológ pre vás vyberie vhodnú metódu operacie a zákrok môžete podstúpiť.

Za najkvalitnejšie a najbezpečnejšie metódy liečby týchto porúch sú dnes všeobecne považované metóda LASEK a bezdotyková metóda Non Touch. Pomocou techniky LASEK dokáže excimerový laser Wavelight Allegretto Wave Eye-Q uvoľniť epitel rohovky, tým že ju zhrnie a odstráni potrebnú časť strómy rohovky. Na pôvodné miesto sa následne priloží lamela epitelu a nasadí sa kontaktná šošovka, ktorá sa v oku ponechá 3-4 dni. Bezkontaktná metóda Non Touch je druhou z predstavovaných možností liečby. Je to najmenej invazívna povrchová metóda, je úplne bezbolestná a má krátku dobu rekonvalescencie. Tento zákrok pozostáva z dvoch krátkych fáz. Najprv sa pomocou excimerového laseru odstráni povrchová vrstva rohovky (epitel), následne laser pripravenej rohovke upraví jej zakrivenie, čím sa odstráni dioptrická vada. Na záver sa rohovka opláchne chladivým roztokom a aplikuje sa kontaktná šošovka, ktorá sa v oku ponechá 4-5 dní.

Pacient bezprostredne po operácii odchádza domov, hojenie je rýchle a bolestivosť je minimálna. Do 24 hodín po zákroku je väčšina pacientov bez ťažkostí.

Ak už nechcete skrývať svoju tvár za rám okuliarov alebo vás nebaví obmedzovať sa nepohodlnými šošovkami navštívte laserové centrum CORNEA v špičkovo vybavených priestoroch Apollo Business Centra II. Profesionálny personál vám pomôže zbaviť sa vášho problému pomocou excimerového laseru Wavelight Allegretto Wave Eye-Q.

Náš tip: Zbavte sa okuliarov so zľavovým kupónom Boomer len za 695 Eur. Pri operácii sa použije pre vás najvhodnejšia metóda: bezdotyková metóda Non Touch alebo metóda LASEK.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu