Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Hororové rande: Žena (35) chcela zabiť nádejného milenca, pre toto!

Jillian Martonová
Jillian Martonová (Zdroj: florida.arrests.org)

BOCA RATON - Američan Efren Molina nedávno zažil rande, na ktoré len tak skoro zrejme nezabudne. Stal sa totiž obeťou útoku zo strany ženy, ktorú si pozval domov. A to z dôvodu, nad ktorým ostáva rozum stáť.

Tridsaťdeväťročný muž pred niekoľkými dňami absolvoval schôdzku s o štyri roky mladšou Jillian Martonovou. Bolo to prvý a určite aj posledný krát, čo sa tak stalo. Žena ho totiž fyzicky napadla po tom, ako odmietol potvrdiť, že spolu chodia.

V policajnej správe sa píše, že Martonová Molinu udrela a vyhrážala sa mu zabitím nožom, pretože nesúhlasil s tým, že je jeho priateľka. Efrenovi sa po chvíli podarilo šialenej žene vytrhnúť nôž z ruky a vyvliecť ju von. Potom zamkol dvere a privolal políciu. Tá útočníčku našla stáť pred domom, na ktorom kameňom krátko predtým rozbila okno.

Ohrdnutá Jillian teraz čelí obvineniu z násilného útoku. Kaucia je stanovená na 9000 dolárov (6920 eur). Obvinená je pre miestnu políciu známou firmou. Minulý rok bola napríklad zadržaná za jazdu pod vplyvom alkoholu, držanie omamných látok, výtržníctvo aj verejné pohoršovanie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu