Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Nešťastná láska? Školák (13) po hádke s priateľkou vyskočil z okna!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA/DĚČÍN - Rozchod s priateľkou zrejme nedokázal predýchať chlapec z českého Děčína a nešťastnú lásku vyriešil skokom z okna. V bolestiach ho v sobotou večer našli ležať pod oknami miestneho paneláku.

„Chlapca transportoval záchranársky vrtuľník do ústeckej nemocnice. Vzhľadom na nízky vek chlapca ale polícia nebude poskytovať ďalšie informácie“ povedala pre Tv Nova policajná hovorkyňa Šárka Poláčková.

Školák, ktorý samovražedný skok zázrakom prežil, sa rozhodol skoncovať zo životom údajne pre hádku s priateľkou. Podľa informácii Tv Nova mladík na internete chatoval so susedou, s ktorou už mal dohodnuté rande. Tá si to však na poslednú chvíľu rozmyslela a chlapca odmietla. Nečakané odmietnutie zrejme nešťastného zaľúbenca zasiahlo natoľko, že už ďalej nemal chuť žiť. O samovraždu sa už podľa susedov labilný chlapec v minulosti pokúšal.

Niektorí svedkovia mali tvrdiť, že chlapca z okna niekto vystrčil, tieto zrejme klebety sa však nepotvrdili. Momentálne je zranený mladík na jednotke intenzívnej starostlivosti miestnej nemocnice. Podľa lekárov jeho stav nie je vážny a chlapec nie je v ohrození života.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu