Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ady Hajdu: Odchody vlakov, vtipný Kafka a Modrý plyn

Ady Hajdu Zobraziť galériu (3)
Ady Hajdu (Zdroj: RWE Gas)

BRATISLAVA - Herec Ady Hajdu na otázky o živote odpovedá, že je to najväčší dar, aký mohol dostať. Miluje herectvo a svoje povolanie by nevymenil za žiadne iné. Ani za obchodnícke, aj keď denne predáva sám seba.

Ady, čo si najviac vo svojom živote ceníte? Ďakujem mojim rodičom za to, že som na svete. Môj najväčší dar je život, to, že som vôbec tu.

Čo by ste chceli dostať od života? Doktor mi povedal, že máme žiť prítomnosťou a tú prítomnosť si vychutnávať. Veľké plány už nechávam na niekoho iného. Každú chvíľu, čo som tu na svete, aj keď ráno vstanem, taký celý otlačený, sa snažím na seba usmiať, uvedomiť si, že predo mnou je krásny deň.

Máte za sebou svoju životnú úlohu, alebo na vás ešte čaká? Nevnímam to tak, že existuje akýsi vrchol herectva. Človek si to môže myslieť, ale nie je to tak. Nefunguje to spôsobom toto už som zahral, už lepšie nebude. Ja žijem práve tou rolou, ktorú hrám. Nedávno som skončil nakrúcanie Druhého dychu, ktorému som sa venoval štyri mesiace. Bol som v Partičke. Mám reláciu Podvodníkov. Som rád, že nesedím doma, že ľudia ma ešte stále chcú.

Ktoré predstavenie je vaša srdcová záležitosť? Bola jedna rola, ktorú som mal veľmi rád, ale zo zdravotných dôvodov ju už nemôžem hrať. Petr Zelenka pre mňa a Annu Šiškovú napísal divadelnú hru Odchody vlakov. To bolo to, čo som hrával najradšej.

Nedávno ste mali premiéru hry Zámok v divadle Astorka... Áno, odporúčam tým, ktorí majú radi diela Franza Kafku. Kafka bol vtipný človek. Aj Milan Lasica mi minule spomenul, že keď má depresiu, tak si prečíta Kafku. Je pravda, že situácia v jeho dielach je síce depresívna, ale jednotlivé pasáže sú veľmi vtipné.

A čo Divadlo v podpalubí, zahráte si aj tam? Nechal som sa nahovoriť, aby som zase spravil niečo na Lodi. Pretože ľudia sa ma pýtajú, načo máme divadlo, keď tam nehrám. Tiež som sa to spýtal. Momentálne sa teda píše nová divadelná hra, v ktorej budem účinkovať. Viac prezradím, až keď bude hotová.

Vymenili by ste herectvo za iné povolanie, napr. obchodnícke? Predávať hocičo je veľmi ťažké. Sám som si to vyskúšal, keď som v rámci niekoľkých podujatí spoločnosti RWE Gas Slovensko chodil po Slovensku a predával Modrý plyn. Ja som sa s tými ľuďmi vedel porozprávať, zabaviť, ale predaj musel za mňa už robiť niekto iný. Ja sám seba predávam veľmi dobre, ale inak neviem predať nič (smiech).

Ady Hajdu si rolu predajcu Modrého plynu vyskúšal tento rok v obchodných centrách v Košiciach, Žiline a v Bratislave

Ady Hajdu: Odchody vlakov,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: RWE Gas)

 

Modrý plyn ste nielen predávali, ale ho aj kúpili. Pravdaže, ešte pred rokom. Vo svojom domčeku v Lozorne kúrim Modrým plynom. Popri kúrení, ohrievaní vody a varení ešte aj šetrím. S manželkou sme obaja také povahy, že keď peniaze niekde ušetríme, tak ich minieme inde. A keď peniaze nie sú, tak sedíme doma. Napríklad teraz po golfovej sezóne som doma (smiech).

Ako získať Modrý plyn Adyho Hajdu

Získať Modrý plyn je jednoduché a bezplatné. Všetky administratívne úkony vybaví spoločnosť RWE Gas Slovensko za vás, postačí podpísať zmluvu a splnomocnenie. Nie je potrené zavádzať nové pripojenia ani riešiť iné technické zmeny. Ponuku Modrého plynu môžete získať na Zákazníckej linke 0850 123 998 alebo v zákazníckych centrách spoločnosti. Dohodnúť sa viete aj s niektorým z predajcov Modrého plynu. Najrýchlejšie si môžete Modrý plyn objednať prostredníctvom ONLINE formulára na www.ModryPlyn.sk a získať tak zľavu až do výšky 12 % z ceny za jeho dodávku. Všetci zákazníci, ktorí stihnú doručiť zmluvu na adresu spoločnosti do 10. decembra 2012, budú Modrý plyn od RWE Gas Slovensko odoberať od 1. februára 2013.

Karta výhod

Novinkou pre zákazníkov je Karta výhod RWE Gas Slovensko. S ňou môžu odberatelia Modrého plynu získať aj 30 % zľavy na nákup tovarov a služieb v obchodoch označených logom Sphere card. Karta prináša aj praktické asistenčné služby pre domácnosť a množstvo špeciálnych akcií exkluzívne pre držiteľov Karty výhod RWE Gas Slovensko.
 

Ady Hajdu: Odchody vlakov,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: RWE Gas)

 

 

-reklamná správa-

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu