Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Bláznivá jazda: Párik sa "ožužlával" na motorke v rýchlosti 80 km/h!

(Zdroj: YouTube)

PARANÁ - V láske je vraj všetko dovolené a zjavne si z toho zobral príklad aj brazílsky pár, ktorý sa bozkával pri jazde na motorke. Hoci muž ani žena nemali prilbu a na cestu pred sebou skoro vôbec nevideli, zvládli v 80-kilometrovej rýchlosti riadiť svoj stroj tým správnym smerom a neprizabiť sa.

Zábavná a zároveň nebezpečná scénka sa odohrala na diaľnici pri meste Foz do Iguacu v brazílskom štáte Paraná. Natočil ju spolujazdec jedného z vodičov, ktorý okolo páru prechádzal.

"Myslel som, že vidím jazdca bez helmy. Ale potom som si všimol, že sa bozkávajú. Nikdy som nič podobné nevidel. Bol som v šoku," povedal televíznej stanici RPC Fernando Nascimento, ktorý udalosť natočil.

"Vodič občas otvoril oči, aby sa ubezpečil, že drží správny smer, ale ich ústa sa vôbec neoddelili. Natáčal som ich asi minútu, bozkávali sa ale dlhšie. Na začiatku mi totiž chvíľu trvalo, než som našiel kameru," dodal Nascimento.

Náčelník diaľničnej polície štátu Paraná po zhliadnutí videa dodal, že ak zatiaľ neidentifikovaného vodiča chytia, hrozí mu odobratie vodičského preukazu a pokuta. Informoval portál novinky.cz.

Bozk na motorke

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu