Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vrchol nechutnosti: Namakaný policajt sa ponoril do vedra s močom!

A je to tam!
A je to tam! (Zdroj: YouTube)

CLEVELAND - Desať policajtov z Ohia dostalo oficiálne pokarhanie po tom, čo sa prevalilo, akej zábavke sa venovali vo svojom voľnom čase. Jeden z nich absolvoval netradičný vodný kúpeľ, keď si strčil hlavu do vedra s močom.

Kvôli nechutnej stávke prišiel ostrieľaný policajt Phil Croucher takmer o prácu. Zhruba pred mesiacom po zápase svojho obľúbeného futbalového tímu Cleveland Browns totiž s kolegami vyvádzal viac, ako je pre človeka s jeho profesiou vhodné. Stavil sa, že vopchá hlavu do vedra s tekutinou, ktorá bežne končí na dne toaliet. Od každého z kolegov za to dostal 50 dolárov (38 eur).

Video zachytávajúce nechutnosť sa krátko po tom objavilo na webe. Croucherovi nadriadení z toho vôbec neboli nadšení a potrestali ho dočasným suspendovaním v dĺžke dva dni. Písomné napomenutie dostali ďalší deviati dôstojníci.

"Správa o tom, že policajt z našich radov strkal hlavu tam, kam nemal, sa objavila v televízii, tlači aj na internete. Vrhá to zlé svetlo nielen na dotyčného, ale aj na celú políciu. Preto bolo udelenie trestu nevyhnutné," uviedol policajný šéf Daniel Llewellyn.

Policajt strká hlavu do moču

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu