Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

V anglickom lese má žiť opicočlovek: Ľudí desí démonickými očami!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: bigfootbuzz.net)

TUNBRIDGE WELLS - Obyvatelia kúpeľného mestečka na juhovýchode Anglicka tvrdia, že v neďalekých lesoch pobehuje obrovská príšera pripomínajúca opicu. Má výrazné červené oči a dlhé ruky a podľa viacerých zdrojov tu žije už dlhé roky.

Nedávno na ňu narazil nemenovaný muž, ktorý sa cez les vracal domov z práce. Keď na neho zviera zrevalo, okamžite sa vydal na útek. "Bolo strašne vysoké, asi tak 2,5 metra a malo démonické červené oči. Kto by sa ho nezľakol?!," povedal.

Za posledných šesť mesiacov je to už niekoľkýkrát, čo bolo chlpaté monštrum, prezývané "Kentská beštia", spozorované. V grófstve Kent sa vraj objavuje už od druhej svetovej vojny, či ale ide o toho istého tvora, nie je známe.

Túto informáciu potvrdil aj miestny maliar."Jeden zo zákazníkov mi rozprával, že Kentskú beštiu spolu s priateľkou zazrel ešte v roku 1942. Sedeli vtedy vonku na lavičke a zrazu počuli, ako niečo zašušťalo. Keď sa otočili, zbadali, ako sa za nimi plíži vysoký tvor pokrytý srsťou od hlavy až po päty. Vystrašení utiekli preč," povedal Graham pre britský The Sun.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu