Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Američana vydesil záhadný tvor: Od strachu vzal nohy na plecia!

Moriak či Yeti?
Moriak či Yeti? (Zdroj: YouTube)

PROVO - Predstavte si, že ste na dovolenke, prechádzate sa po prírode a zrazu zbadáte čudesného tvora, ktoré na jednej strane pripomína legendárneho Bigfoota, na strane druhej moriaka. Tak takýmto nezvyčajným zážitkom sa môže pochváliť Američan, ktorý kempoval spolu s rodinou v kaňone Provo v Utahu.

Muža, ktorý vystupuje pod pseudonymom Beard Card, najprv upútal jeleň, ktorého zbadal na kopci. S deťmi a kamerou sa teda vybral za ním. Po ceste však v lese zbadal podivného čierneho tvora, o ktorom si najprv myslel, že je medveď.

Keď sa zviera postavilo, turista sa zľakol a utiekol. Od strachu dokonca nechal všetky osobné veci na mieste, len aby sa odtiaľ čo najrýchlejšie dostal preč."Nikdy sme na Bigfoota neverili. Ale po tom, čo sme videli, sme zmenili názor. Bolo to obrovské, väčšie, ako ktorýkoľvek medveď," povedal Card.

Nahrávka, ktorá si pozrelo už vyše dva milióny užívateľov, sa stala stredobodom pozornosti rôznych posmešných komentárov. V mnohých z nich sa píše, že nejde o žiadneho bájneho tvora, ale o moriaka, ktorý rozťahoval svoje perie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu