Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Zamilujete sa: Hitové VIDEO o najhlúpejších spôsoboch smrti!

(Zdroj: YouTube)

MELBOURNE - Chytľavá melódia, rozkošné kreslené postavičky a prijateľná miera nadsázky. Melbournské metro vytvorilo zábavný videoklip pre svoju bezpečnostnú kampaň s názvom "Hlúpe spôsoby, ako zomrieť". Aj keď niektoré možnosti, ako zniesť sám seba zo sveta, sú trošku pritiahnuté za vlasy, smutné je, že väčšina z nich sa už niekedy skutočne stala.

Autori rôznych hrôzostrašných reklám o tom, aké je nebezpečné stáť na okraji nástupišťa, nerešpektovať výstrahy či obchádzať závory, by si mohli brať príklad z jednoduchého, ale zaujímavého spracovania austrálskych tvorcov. Ich výhoda spočíva v tom, že vďaka milej melódii a úsmevnému spracovaniu sa na tento klip majú chuť ľudia pozerať znova a znova. A podprahovo tak určite vnímajú nielen odľahčenú formu, ale aj samotný odkaz.

Ten je však spomenutý až na úplnom konci, kedy sa diváci prepracujú naozaj najroztodivnejšími spôsobmi, ako sa hlúpo pripraviť o život. Takže už je každému jasné, že sa nemá pokúšať prezliekať za losa v loveckej sezóne, jesť lepidlo, skladať si skafander vo vesmíre či zisťovať, čo sa stane, keď stačíte červené tlačidlo.

A ako sa podľa rastúceho počtu zhliadnutí na YouTube zdá, možno z kampane bude aj ďalší internetový hit. Veď za 10 dní si k nej našlo cestu už 19 miliónov užívateľov.

Hlúpe spôsoby smrti

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu