Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Niečo pre pánov: Vieme, čo skracuje penis!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: lothariosguide.com)

PRAHA - Každý vie, čím sa líšia chlapci od dievčat. Ten najpodstatnejší rozdiel sa skrýva v nohaviciach. Muži sa jeho obsahom často pýšia a vyhlasujú, že je veľký a mocný. V súčasnosti tomu ale tak v mnohých prípadoch už nie je. Vďaka civilizačným chorobám a nezdravým návykom sa penis môže zmeniť v neškodného šaša.

Na dĺžku pohlavného údu vplýva mnoho faktorov. Zlé návyky a životný štýl ho môžu skrátiť až o niekoľko centimetrov. Okrem toho však môže utrpieť aj mužova plodnosť. Blesk.cz. vytvoril zoznam nebezpečenstiev, ktoré na mužstvo v dnešnom svete číhajú.

Fajčenie

Fanúšikom tabakových výrobkov sa penis skráti o jeden centimeter a nemajú tak pevnú erekciu. Fajčenie upcháva cievy, ktoré pohlavný úd využíva. Ako tie zakrpatievajú, zmenší aj penis.

Prejedanie

Tlsťochovia sa svojou vášňou k jedlu oberajú až o dva centimetre. Ich mužnosť sa skracuje spolu s tým, ako sa cievy zanášajú tukom.

Sexuálny pôst

Penisy starších mužov, ktorí nemajú pravidelný sex ani nemasturbujú, sa časom zmenšujú.  Čiastočne je to tým spôsobené tým, že starším ľuďom sa horšie prekrvujú periférne časti tela a taktiež tým, že sa im usadzuje tuk v podbrušku, čo úd opticky zmenšuje.

Veľké teplo ničí semenníky

Tieto žľazy, v ktorých sa vyvíjajú spermie, sú citlivé na teplo. Tesné a teplé oblečenie, nevhodná spodná bielizeň, časté návštevy sauny alebo vykurované sedačky v aute vám ich môžu pripiecť.

Pozor na zlomeniny

Penis nemá kosť, ale zlomiť si ho môžete. Keď sa to stane, budete počuť chrupnutie a začne sa vám farbiť do modra až do čierna. Veľmi to bolí, ale neumiera sa na to. Najväčšie riziko zlomeniny hrozí násťročným, pretože práe oni majú najpevnejšie erekciu.

Investujte do sedla

Ak často jazdíte na bicykli, vystavujete sa riziku, že vám tlak spôsobený sedlom obmedzí prívod krvi do penisu. S tým priamo súvisia aj problémy s erekciou. Zabrániť sa tomu dá používaním špeciálnych ergonomických sedaniek.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu