Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Priateľke na výročie pripravil prekvapenie: Takmer z neho zinfarktovala!

Dievčina sa snaží zo seba striasť nepríjemný hmyz
Dievčina sa snaží zo seba striasť nepríjemný hmyz (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Veľmi nepekné prekvapenie prichystal istý Američan svojej priateľke pri príležitosti ich výročia. V krabici, ktorú jej dal, totiž nebol šperk ani žiadne negližé, ale niečo celkom iné. A nebol to veru príjemný pohľad.

Mladíkovi zo Spojených štátov už poriadne liezlo na nervy, že jeho drahá polovička mala zlozvyk snoriť po darčekoch, ktoré jej kúpil na narodeniny alebo pri inej príležitosti. Preto, keď nedávno dvojica oslávila trojročné výročie, rozhodol sa, že jej pripraví originálny darček, na ktorý tak skoro nezabudne.

V aute jej najprv odovzdal kyticu kvetov a potom škatuľu s červenou mašľou, v ktorej sa skrývalo ozajstné prekvapenie. Keď ju dievčina otvorila, skoro zinfarktovala. Namiesto bonboniéry či kúsku oblečenia boli v nej totiž šváby. Tie sa rozliezli ako po aute, tak aj po nej.

Mladá žena sa okamžite snažila z hrozivej pasce vyslobodiť, jej priateľ bol ale natoľko škodoradostný, že dvere zamkol. Musela preto počkať, kým ich ráči otvoriť, aby mohla vyjsť von a otriasť zo seba odporný hmyz. Tvrdá lekcia sa ale podľa všetkého vyplatila a dievčina už bude nabudúce určite svoju zvedavosť krotiť viac.

Darček z pekla

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu