Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Ťarbavé Slovenky sú na smiech celému svetu: VIDEO, ako sa dobýjajú do auta!

Brunetka si zlosť vybila na cudzom aute
Brunetka si zlosť vybila na cudzom aute (Zdroj: liveleak)

BRATISLAVA – Typické blondíny! To bolo prvé, čo napadlo mechanikov jedného slovenského autoservisu po tom, čo im dve zákazníčky predviedli komickú scénku ako vystrihnutú z vtipov o svetlovláskach. O nahrávku, na ktorej si slovenské „paničky“ zmýlia vlastné auto a dobýjajú sa do cudzieho, sa museli podeliť s celým svetom!

Dve skromne odeté Slovenky si do servisu prišli pre opravené auto, po tom, čo si prevzali kľúčiky však na nich čakal šok. Vedľa seba stáli dve biele autá. 'Teraz, ktoré je to naše,' povedali si zrejme zmätené „sexice“. Šanca bola 50 na 50, chvíľu váhali, no nakoniec sa odhodlane vybrali k tomu väčšiemu. Bohužiaľ, netrafili.

„Čo robia? Oni lezú do tej novej 301-tky,“ zabávajú sa z pozadia pozorujúci mechanici. Jedna zo žien opakovane stláča alarm na kľúči, no dvere nie a nie povoliť. Škoda, že dámy si nevšimli blikajúcich svetiel vedľa stojaceho, toho správneho auta. Brunetka po niekoľkých pokusoch stratí nervy a rýchlym krokom „priklopká“ k mechanikom.

„Haló. Môžete mi vysvetliť prečo mi nejde auto?“ pýta sa nástojčivo. Smiech zadržiavajúci mechanik im následne vysvetlí, že auto, pre ktoré si prišli, stojí vedľa. Brunetka mu vytrhne kľúče z ruky a niečo si zamrmle. „Aby ti nestvrdlo, necvrklo?“ dohadujú sa pobavení mechanici o ženinom netypickom poďakovaní. Napriek tomu, že aktérky komieckej scénky mali vlasy prefarbené, je dosť možné, že ide o práve tie blondíny, ktorým je venované množstvo nelichotivých vtipov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu