Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Machnáč opäť celebritou?! Láme rekordy sledovanosti!

Machnáč opäť celebritou?! Láme rekordy sledovanosti!
Machnáč opäť celebritou?! Láme rekordy sledovanosti! (Zdroj: tuchcembyt.sk)

Neuveriteľné! Machnáč opäť v centre pozornosti. Teší sa neočakávanému záujmu. Všetci ho chcú! Dokonca neváhajú stáť v rade. Robia všetko, len aby nepremeškali svoju šancu. Vy ste už o ňom počuli? Nie?! Tak sa poponáhľajte, záujem je skutočne nevídaný. Príležitosť, ktorá prichádza len raz.

Bytový komplex Rezidencie MACHNÁČ si celkom podmanil bratislavský realitný trh. Možnosť bývať v centre mesta, a zároveň uprostred prírody, je v Bratislave skutočne raritou. Lukratívna lokalita a nadštandardný komfort za mimoriadne, uvádzacie ceny. Čo viac by ste si mohli priať? Nie je teda prekvapením, že všetka pozornosť záujemcov o nehnuteľnosti sa sústreďuje na projekt Rezidencie MACHNÁČ.

Zažijú Bratislavčania opäť zlatú horúčku? Byty v dvoch bytových domoch prvej etapy našli svojich majiteľov okamžite, ešte pred štartom výstavby. Dve rezidencie, Breza a Borovica boli vypredané v rekordne krátkom čase, za neuveriteľné 3 mesiace! Dnes sa môžu záujemcovia o byty opäť tešiť. Stredobodom pozornosti je nová ponuka bytov v II. etape!

Výnimočná kombinácia vychytenej lokality v centre mesta, v tesnej blízkosti lesoparku Horský park, je skutočne brilantná. Spája všetky výhody komfortného mestského štýlu a pokojného života v súlade s prírodou.

„V  druhej etape budú vybudované ďalšie štyri päťpodlažné rezidencie Gaštan, Javor, Jedľa a Jaseň s limitovaným počtom priestranných bytov, ktoré sa stanú komfortným bývaním s dôrazom na súkromie majiteľov. Domov je tam, kde sa cítite dobre. Je to miesto, ktoré sa pre vás stane zdrojom životnej energie, kde budete čerpať silu a zbavíte sa únavy a stresu všedných dní. Hlavnou myšlienkou celého projektu bolo vytvoriť miesto pre život, ktoré bude spĺňať i tie najvyššie nároky a očakávania svojich obyvateľov. Bývanie uprostred prírody s nekonečnými možnosťami trávenia voľného času v kruhu rodiny či priateľov a všade prítomná zeleň, to sú trvalé hodnoty, ktoré vo veľkomeste akým je Bratislava, predstavujú skutočný luxus,“ uviedol Michal Mrník, zástupca investora Rezidencie MACHNÁČ.

Veľkou devízou rezidencií sú priestranné balkóny a loggie s krás­nymi výhľadmi, ktoré poskytujú atraktívny priestor na relax. Strešné terasy bytov na piatom podlaží ponúkajú jedinečné výhľady na panorámu Brati­slavy, Kamzík a neďaleké Rakúsko.

„Nová ponuka bytov v II. etape je opäť stredobodom záujmu. Naši zákazníci oceňujú modernú architektúru, praktické dispozičné riešenia bytov a najmä lokalitu, ktorá osloví milovníkov oddychu, priaznivcov športu a prírody. A samozrejme výborné ceny. Do dnes si u nás každý zákazník našiel svoj vysnívaný byt. Už teraz je zaregistrovaných viac ako 50 záujemcov. Ich počet každým dňom rastie. Vzhľadom na limitovaný počet bytov odporúčam záujemcom, aby nezmeškali svoju príležitosť. Výborné uvádzacie ceny platia iba do 30.11.2012,“ uviedol Norbert Hrnčiar, manažér predaja z maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk.

Kde chcete byt Vy?  www.tuchcembyt.sk.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu