Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Žena schudla zo 130 kg na 65: Vďaka kruhu hula hop!

Jen predtým a teraz Zobraziť galériu (2)
Jen predtým a teraz (Zdroj: hoopnotica.com)

BRATISLAVA - Kto by ho nepoznal! Väčšina z nás si kruh zvaný hula hop pamätá ešte zo školských čias, keď sme si ním krátili dlhé chvíle. Jednej Angličanke ale pomohol k tomu, aby sa opäť cítila ako žena a nebála sa nosiť veci, ktoré odhaľujú jej postavu.

Jen Moorová minulý rok vážila 130 kilogramov. Svoju hmotnosť neriešila dovtedy, kým sa jedného dňa nezmestila na kolotoč. Zostala tak zahanbená, že si povedala, že sa pri budúcej návšteve zábavného parku vráti ako sexi mama.

Keďže posilňovne jej ale veľa nehovoria, rozhodla sa pre zábavnejšiu formu zhadzovania nadbytočných kilogramov. Tou bol tréning s hula hop. Vďaka tvrdej drine schudla mladá mamička v priebehu nasledujúcich týždňov prvé kilogramy. Popri pravidelnom cvičení samozrejme upravila aj stravu, vďaka čomu je teraz chudšia o 65 kg.

Takto Jen chudla v priebehu mesiacov
Zobraziť galériu (2)
Takto Jen chudla v priebehu mesiacov  (Zdroj: hoopnotica.com)

"Bolo úžasné sledovať, ako zo mňa ubúdajú kilogramy. Zrazu som bola plná energie a života," hovorí Jen, ktorá sa dokonca stala inštruktorkou tohto cvičenia. Životný štýl spolu s ňou zmenil aj jej manžel, ktorý tiež nepatril k najchudším. Sladkosti a hranolky už dávno nemajú v ich jedálničku miesto, zato ovocie a zelenina áno.

"Okrem toho, že sa teraz cítim oveľa lepšie, chcela som byť aj dobrým príkladom pre svoje deti. Nechcem, aby dopadli tak ako ja," objasnila Angličanka svoju motiváciu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu