Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Madonnin brat predstavil modely po celebritách: Predávajú sa len v Košiciach

Topánky, ktoré navrhol brat speváčky Madony – Christopher Ciccone Zobraziť galériu (14)
Topánky, ktoré navrhol brat speváčky Madony – Christopher Ciccone (Zdroj: Miroslav Vacula)

KOŠICE – Podaril sa jej husársky kúsok ! Slovenská módna návrhárka Isabela Komjaty, zatiaľ ako jediná na Slovensku začala predávať topánky, ktoré navrhol brat speváčky Madonny – Christopher Ciccone. Jeho novú kolekciu, ktorú šijú v Partizánskom, predstavila slávnostne včera vo svojom showroome.

„Osobne som sa s Cicconem ešte nestretla, ale vďaka tomu, že mám dobré vzťahy s firmou Novesta z Partizánského, podarilo sa mi stať výhradným distribútorom jeho topánok pre Slovensko,“ hovorí I. Komjaty. Topánky Cicconeho obdivuje najmä kvôli jednoduchému dizajnu. „Nie sú prekombinované, sú slušivé a pohodlné a vkusne je na nich zakomponované jeho logo,“ vyznáva sa Isabela. Ona sama si už rezervovala gumenné modrobiele čižmy Mona za 129 eur. Názvy topánok sú pre Cicconeho typické. Každý pár, nazval podľa svojich známych kamarátov.

Takže na nohách môžete nosiť topánky – Brigita, Vito, Donatella, Jessica, Britney ...a môžete len hádať, ktorú známu celebritu pri tvorbe konkrétneho modelu mal Madonnin brat na mysli. A kto by chcel mať na nohách priamo „Madonnu“ nepochodí. Po sestre zatiaľ nenazval ani jeden model. Topánky zn. Ciccone nie sú práve najlacnejšou záležitosťou. Stoja okolo 100 eur a viac. V kolekcii nechýbajú ani pánske a detské modely. Čakacia doba na objednaný pár je 20 dní.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu