Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nataliu (27) nechali rodiť na chodbe: Dieťa z nej vybral manžel!

Šťastná rodinka
Šťastná rodinka

LONDÝN - Okamih, ktorý mal byť tým najkrajším v jej živote, sa zmenil na hororovú skúsenosť. Keď Natalia začala rodiť, manžel ju okamžite zobral do nemocnice a čakal, že sa tam o ňu postarajú. To bol ale na veľkom omyle. Nedostatok sestier totiž viedol k tomu, že si svojho prvého potomka odrodil sám!

Taký pôrod si Natalia Araujová (27) určite nepredstavovala. Keď začala mať krátko po polnoci kontrakcie, jej muž Daniel nelenil a odviezol ju do Hillingdon Hospital v Londýne. Na gynekologicko-pôrodníckom oddelení sa im však nedostalo starostlivosti, akú očakávali.

Všetko išlo veľmi rýchlo a dieťa sa začalo tlačiť na svet. Keď Daniel zbadal hlavičku, zhrozil sa, pretože naokolo nebol žiadny personál. Človek, ktorý ich prijímal, totiž utekal pre pomoc. Medzitým začala mať Natalia kontrakcie každú minútu. Keď bolo jasné, že lekárov sa nedočká, jej manžel sa podujal, že synčeka porodí sám.

Mladá žena sa postavila a manžel pod vytŕčajúcu hlavičku dal ruky, aby bábätko nespadlo na zem. Po tom, ako Daniela juniora priviedol na svet, všimol si, že má okolo krku omotanú pupočnú šnúru. "Rýchlo som ju z neho dal preč, aby mohol začať dýchať. Keď zaplakal, pocítili sme neuveriteľnú úľavu," hovorí novopečený otecko. Po dvoch hodinách konečne prišiel lekár, ktorý Nataliu previezol na oddelenie.

Manželia Aruajovci teraz žiadajú vysvetlenie, ako je možné, že pacientku nechali rodiť na chodbe a bez prítomnosti zdravotného personálu. Nemocnica sa im medzitým ospravedlnila a záležitosť sa chystá prešetriť.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu