Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Na ultrazvuku sa objavil duch mŕtvej matky!

Tvár na ultrazvuku sa vraj podobá na túto mŕtvu ženu. Zobraziť galériu (2)
Tvár na ultrazvuku sa vraj podobá na túto mŕtvu ženu. (Zdroj: Daily Mail)

BRAZÍLIA - Nastávajúci otec zalarmoval médiá po tom, ako sa mu zjavil duch mŕtvej matky na ultrazvuku jeho ešte nenarodenej dcérky. Šokovaný Brazílčan Marcelo de Souza uviedol, že jej tvár našiel v ľavom rohu snímky, ktorá bola zhotovená len štyri mesiace po tom, čo náhle zomrela.

Marcelova tehotná manželka sa vrátila domov od lekára aj s ultrazvukom bábätka v desiatom týždni. "Akonáhle som ho videl, vedel som, že to bola moja matka. Je to jej tvár, niet o tom žiadnych pochýb," uviedol Brazílčan a dodal, že sa určite vrátila preto, aby im povedala, že nad nimi stále drží ochrannú ruku.

"Ukázal som to zvyšku rodiny a priateľom, a oni tomu tiež veria. Kamarát bol taký šokovaný podobnosťou, že odvtedy poriadne nespal," povedal kaderník Marcel, ktorý so svojou ženou Phamelou žije v hlavnom meste.

Tá si vraj tvár všimla už pri robení ultrazvuku, ale nič nepovedala."Keď sme však začali prezerať jej fotky urobené krátko pred smrťou, bola som presvedčená, že je to ona. Príliš sa na ňu podobá, aby to bola náhoda," uzavrela svoj názor budúca mamička.

Na ultrazvuku sa objavil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Daily Mail)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu