Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Drzí duchovia v arizonskom hoteli: K hosťom si líhajú do postele!

V útrobách hotela sa zjavil tajomný muž
V útrobách hotela sa zjavil tajomný muž (Zdroj: examinder.com)

DOUGLAS - K mnohým starým hotelom sa viažu strašidelné historky, ktoré ich hosťom naháňajú poriadny strach. Takýmito príbehmi je opradený aj jeden hotel v Arizone, kde sú tamojší duchovia tak drzí, že si dokonca líhajú do postele k ľuďom.

Hotel Gadsden pozná v Arizone snáď každý. Už na začiatku 20. storočia sa v ňom stretávali priemyselní magnáti či šéfovia miestnych medených baní. Okrem toho ale o ňom kolujú rôzne príhody. Podľa mnohých ľudí, ktorí v ňom boli ubytovaní, v ňom straší.

Viacerí hostia vraj na kameru natočili nadprirodzené javy. Stalo sa im napríklad, že sa z ničoho nič zapínal a vypínal televízor na izbe 333, alebo tam niečo búchalo do radiátora. Ďalší zákazník povedal, že počul, ako niekto strká kľúč do zámku. Potom vošli do jeho izby dve postavy a hneď nato zas zmizli. Jednu návštevníčku zas v noci niekto ťahal za vlasy. Druhá má skúsenosti s tým, že si k nej tajomný prízrak ľahol do postele a neskôr ju k nej pritlačil.

Nepríjemné chvíle zažila aj manažérka hotela Robin Brekhusová. Keď v ňom vypadol prúd, išla do pivnice pre sviečky. Svietila si pri tom baterkou, ktorá v jednej chvíli v tme našla postavu neznámeho muža v čiernom zaprášenom kabáte a kovbojskom klobúku.

"Cítila som, že chce, aby som sa na neho pozrela a potvrdila tak, že ho vidím," opísala hrozivý zážitok Robin, ktorá vydesená na smrť okamžite vybehla hore po schodoch naspäť do lobby. Nuž, hotel Dadsden rozhodne nie je vhodné miesto pre strachoprdov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu