Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Novodobý Ken: Model (32) má 90 plastík a vyzerá ako bábika!

Justin Jedlica odmieta cvičiť, radšej ide na plastiku. Zobraziť galériu (2)
Justin Jedlica odmieta cvičiť, radšej ide na plastiku. (Zdroj: ABC, Facebook)

NEW YORK - Makať na sebe sa mu nechce, ale rád by dobre vyzeral. Justin Jedlica z New Yorku sa rozhodol dopracovať k výzoru Kena bez toho, aby musel drieť v posilňovni a naberať vlastnú svalovú hmotu. Namiesto toho si nechal voperovať neskutočné množstvo silikónových implantátov.

Mladík podstúpil za desať rokov už 90 rôznych plastických operácií a utratil za ne približne 100-tisíc dolárov. Kompletná transformácia postavy zahŕňala okrem iného implantáty v zadku, na bruchu, bicepsoch, tricepsoch a všelikde inde. Ako sa vyjadril v relácii "20/20" televíznej stanice ABC News, ktorá sa venuje extrémom, nepotrebuje sa vypracovať prirodzene, pretože by to nebolo "vzrušujúce a očarujúce".

"Milujem svoje premeny a podivné operácie sú lepšie," vyjadril sa muž, ktorý považuje takéto vzopretie sa norme za oveľa zábavnejšie. Podľa lekárov však také veľké množstvo silikónu ohrozuje jeho život. Justin si to uvedomuje, ale je to pre neho iba malá cena, ktorú platí za svoje dokonalé telo.

K plastikám sa Jedlica dostal po prvýkrát ako tínedžer, ktorému sa nepáčila veľkosť jeho nosa a túžil po zmenšení. Neskôr absolvoval až päť korektívnych zákrokov, ale vraj to ešte stále nie je ono. V relácii sa vyjadril, že v dohľadnej dobe so zákrokmi určite neprestane.

Novodobý Ken: Model (32)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: ABC, Facebook)

Model vyzerá ako Ken

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu